Benlloc s’inunda de música i vi un any més

Benlloc es converteix un any més en la capital del vi del 2 al 4 de novembre, amb la celebració de la tradicional Festa de la Verema (Festival Viniterrània). Una trobada que es consolida com una cita ineludible per a professionals i aficionats del món del vi, així com famílies que s’acosten a gaudir d’un cap de setmana de música i activitats per a tots els públics de forma gratuïta.

Una festa que es divideix en distintes vessants segons les prioritats del públic assistent. La visita dels vins alemanys dóna una projecció internacional a aquesta trobada més enllà de França, Portugal, Romania i Itàlia, països ja convidats en edicions anteriors. Al voltant d’aquests caldos professionals podran assistir a xerrades, taules rodones i tasts.

A més dels espais dedicats a professionals, el gruix de la programació és el Festival Viniterrània. Dedicat a veïns, veïnes i visitants amb ganes de disfrutar dels vins de la nostra comarca, la bona gastronomia i la música mediterrània.

L’obertura de la carpa del vi serà el divendres 2 de novembre a les 19h, moment partir del qual començarà l’ajustada programació fins a la nit del diumenge 4 de novembre. La Punxà de la Bota amb la banda de música Amor a l’Art, Xavi Castillo, Kepa Junquera, Hilari Alonso, Botifarra i Miquel Gil, trobada de muixerangues, dansa contemporània, activitats per a xiquetes i xiquets, Ramonets, Trocamba Matanusca i molt més, es trobaran a Benlloc per celebrar tres dies de festa al voltant dels vins de la terra.

Interessades i interessats en qualsevol dels actes programats per aquests tres dies poden consultar tota la programació al web oficial de l’Ajuntament de Benlloc: www.benlloc.es i també visitar les seues xarxes socials per participar de la festa i descobrir algunes sorpreses.