Vins sicilians convidats al Festival Viniterrània

Benlloc es convertirà en la capital internacional del vi del 27 al 29 d’octubre amb la celebració del Benlloch International Wine Meeting (BIWM) i el Festival Viniterrània, que en aquesta edició tindrà com a convidats als vins sicilians.

Els vins del sud d’Itàlia, concretament del municipi italià de Montevago, prenen el relleu dels vins Romanesos, Francesos i Portuguesos que ja han visitat el municipi en edicions anteriors. També estaran presents els vins de la terra, gràcies a la implicació de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló, així els vins produïts a la nostra comarca podran degustar-se durant tot el cap de setmana.

Azienda La Chiusa, és la bodega italiana que viatjarà amb els seus vins a la nostra localitat. En paraules de Stefano Lentile, propietari de “La chiusa”, una empresa que “aposta per la qualitat, pel treball artesanal i pel respecte al territori i al seu entorn. Ens dediquem a cultivar i a vinificar, sense emprar substàncies químiques, Catarratto, Grillo, Syrah, Nerello Mascalese i Perricone, posant l’accent principalment a l’exaltació de l’essència del fruit segons les seues inclinacions naturals”.